Marko Prpic/PIXSELL

Hloverka prozvala Stankovića zbog Komšića: Nije mu tata kupio TV! Čiju politiku vodi, tko mu je zaštitnik i mentor’

Autor: dnevno.hr

Poznata voditeljica, u svojem prepoznatljivom stilu i bez uzvijanja.

Gost emisije Nedjeljom u 2, u tjednu koji je pred nama u skladu s najavama voditelja Aleksandra Stankovića trebao bi biti Željko Komšić. A da najava gosta, nije svima najbolje pala svjedoči objava na Facebooku koju je s javnosti podjelila ugledna novinarka, voditeljica i nekadašnja perjanica HTV-a Hloverka Novak Srzić.

”Htveov Aca Stanković najavio gostovanje u emisiji Nu2 Željka Komšića, nelegalno izabranog predstavnika Hrvata u BiH. Piam samo jel to doista uređivačka politika hrvatskog javnog servisa, ili Acina politika koju provodi godinama, budući da mu tata nije kupio TV ostaje samo pitanje čiju uređivačku politiku provodi i tko mu je politički zaštitnik i mentor”, ustvrdila je Novak Srzić na svojem profilu te izazvala lavinu reakcija i komentara.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.