Robert Anic/PIXSELL

HKS O BILTENU SNV-a: ‘Gospodine Pupovac, u sljedeći bilten uvrstite razgovor kojim se u emisiji ‘U zdrav mozak’ upucavate premijeru!

Autor: M. M.

"Svjedoci smo još jednog žalosnog pokušaja diskreditiranja Hrvatske koja izdašno plaća ovo glasilo i njegove pokušaje promicanja ideje o tobožnjoj ugroženosti nacionalne manjine", poručuju iz Hrvatske konzervativne stranke.

Hrvatska konzervativna stranka (HKS) u srijedu je na svom Facebook profilu reagirala na prozivanja Srpskog narodnog vijeća u biltenu “Govor mržnje i nasilje prema Srbima u 2015.”

Reakcije HKS-a prenosimo u cijelosti:

“The best Serb” poznat kao najveći etnobiznismen, gospodin Dr. Milorad Pupovac, ponovno se oglasio s novim uratkom- biltenom koje nam servira popis navodnih govora mržnje u Hrvatskoj u 2015. u režiji Srpsko narodno vijeće. Začudo, na tom popisu nema kritika koje su o njemu izrekli sunarodnjaci, hrvatski Srbi branitelji, koji priznaju i poštuju svoju Domovinu.

Ukratko, čitajući bilten svjedoci smo još jednog žalosnog pokušaja diskreditiranja Hrvatske koja, da ne zaboravimo napomenuti, izdašno plaća ovo glasilo i njegove pokušaje promicanja ideje o tobožnjoj ugroženosti nacionalne manjine od strane onih koji su se za tu Hrvatsku borili i bore.

Kao i prethodni istupi i ovaj posljednji najviše govori o samom Pupovcu. Stoga, gospodine Pupovac, ukoliko Vam ponestane ideja za sljedeća izdanja biltena slobodno u isti uvrstite transkript svoga razgovora kojim se, u emisiji „U zdrav mozak“, upucavate premijeru Oreškoviću ili pak sadržaj instrukcija koje dobivate za svojih posjeta Beogradu.”

Autor:M. M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.