Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

HDZ SE OBRAČUNAO S MILANOVIĆEM: Iskompleksirani Klaun s Pantovčaka, koji se učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu danas se razotkrio kao prevarant

Autor: Dnevno

Danas smo ponovno svjedočili prepucavanju premijera Andreja Planekovića i predsjendika Zorana Milanovića koji, barem kako se čini, neće brzo stati.

Sve je počelo kada je premijer prozvao predsjendika da prodaje “boze” i zaprijetio mu kako njegova kandidatkinja za predsjendicu Vrhovnog suda, Zlata Đurđević, neće biti izabrana.

Milanović mu je odgovorio kako je “komunistički gojenac opet laže” te da mu meta nisu članovi HDZ-a, a kamoli birači, “već dio licemjerne i pokvarene hadezeove vrhuške i klijentele”.

“Iskompeksirani klaun”

Odgovor od premijera još nije stigao, ali je od HDZ-a koji je predsjedniku na Facebooku poslao nimalo ugodnu poruku nazvavši ga “iskompleksiranim klaunom”.

“Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!

Klaunu s Pantovčaka ponestaje argumenata oko izbora čelne osobe Vrhovnog suda pa se danas još jednom razotkrio kao prevarant.

“Lažljiv i licemjeran”

Milanović, još uvijek duboko frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016. – zbog kojeg je morao podnijeti ostavku na mjesto predsjednika SDP-a – sada iz pozicije predsjednika RH provodi politiku protiv HDZ-a koji je premoćno pobijedio na izborina 2020. i koji već u 2. mandatu vodi Vlada RH.




Koliko je lažljiv i licemjeran, najbolje govori zadnja objava u kojoj se udostojio premijera prozivati ,,komunističkim gojencem”, ponavljajući svoje uvrede iz 2016. koje je od njega preuzela krajnja desnica u cilju blaćenja predsjednika HDZ-a i Vlade RH”, napisali su HDZ-ovci.

Foto: Facebook

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.