aih projekata ustanove AC. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

HDZ SAZVAO KONFERENCIJU NAKON MOSTA! Hoće li poslati kaznenu prijavu DORH-u!?

Autor: dnevno.hr

HDZ je samo kratko vrijeme nakon konferencije MOSTA sazvao press konferenciju kako bi iznjeli svoj stav povodom jučerašnjeg incidenta u saboru u kojem je sudjelovao premijer Plenković koji se pokušao probiti do Mostovog Nikole Grmoje.

“Reakcija Nikole Grmoje pokazuje frustraciju Mosta jer im je politički rejting na granici izbornog praga od pet posto. Most se još ne može oporaviti od razrješenja koje je pripremila tajnica Vlade. Ima ona kletva imao pa nemao, to se njima dogodilo”, započeo je svoje izlaganje o jučerašnjem incidentu u Saboru HDZ-ov Branko Bačić.

“Iz dana u dan sipaju uvrede, klevete, u prvom redu prema članovima HDZ-a i Vlade. I u saborskoj raspravi i komunikaciji mora postojati granica koju ne smijemo prijeći. Bojim se da klevetanje kao jučerašnje postane fizičko nasilje. A toga ima, svjedoci smo da se to događa u demokratskim državama”

Pozvao je kolege iz Mosta da u raspravama zadrže dignitet. “Nismo nikada u HDZ-u pisali kaznene prijave, ali nisam siguran da jučerašnja kleveta o veleizdaji nije nešto čime bi se i DORH trebao pozabaviti.”

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.