Zagreb, 090719. Sredisnjica HDZ-a. Trg zrtava fasizma 4. Zajednicka sjednica Predsjednistva i Nacionalnog vijeca HDZ-a. Na fotografiji: Sjednica. Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

HDZ SASTANČI U SREDIŠNJICI: Hoće li se danas doznati ime novog ministra uprave?

Autor: Dnevno

Danas u 18 sati u središnjici HDZ-a sastalo se Predsjedništvo i Nacionalno vijeće stranke, javlja N1. Na sastanku se navodno raspravlja o daljnjim potezima, nakon što je ministar uprave i politički tajnik stranke Lovro Kuščević podnio ostavku.

Premijer Andrej Plenković prilikom dolaska  u središnjicu stranke nije htio odgovoriti na pitanje hoće li Sanja Putica biti nova ministrica uprave. Ona se spominje kao moguća kandidatkinja, uz Darka Nekića i Josipu Rimac, a isto nije htio komentirati niti predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Skrušeno su se pokajali i obećali da više neće griješiti”, komentirao je pak Milijan Brkić status HNS-a uoči početka sastanka u središnjici HDZ-a.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.