Foto: NL

HDZ-OVCI ZABRANILI THOMPSONA: Stigao žestok naputak iz Europe

Autor: dnevno.hr

Ususret kongresu Europske pučke stranke, koja se narednog tjedna odvija u Zagrebu u tijeku su organizacijske pripreme osobito stoga što se pod pritiskom saborske oporbe odustalo od plana da se sastanak predsjedništva i Političke skuoštine održi u bzgradi Hrvatskog sabora. Na skupu kao što je poznato neće sudjelovati niti Aleksandar Vučić koji je Bruxellesu u pismo obrazložio razloge svojeg nedolaska u Zagreb. No, da situacija ne bi izmakla kontroli pobrinula se njemačka stranka CDU koja je središnjici EPP-a postala naputak da se Angela Merkel u Zagrebu ne dočeka uz glazbu kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja, nalik onome kad je gostovala u Ciboni te kada je dočekana Thompsnovim pjesmama.

Podsjetimo, tada su njemački mediji problem stovrili zbog Thompsonovih hitova koji su se orili Cibonom, a njeni suradnici Plenkoviću su zamjeričli što ih je doveo u nezavidnu situaciju budući da su mediji u Njemačkoj od toga stvorilli neugodnu situaciju za kancelarku. Upravo zato ovaj put su organizatori zamoljeni da ne bude neugodnih iznenađenja.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.