Screenshot

HDZ je vrsta masonske lože: jesu li zato ubijeni Neovisni?

Autor: Dnevno

Politički analitičar Igor Peternel na svom je Facebook profilu komentirao vladajuću stranku HDZ. Kako kaže “HDZ je organizirani ubojica pluralizma i demokracije”, dodavši kako su dosad uspjeli “udaviti” sve stranke s kojima su surađivali, a upravo danas i Nezavisne za Hrvatsku. Peternelovu objavu, koja je u kratkom roku izazvala reakcije i komentare na društvenoj mreži, prenosimo u cijelosti:

“HDZ je organizirani ubojica pluralizma i demokracije- kvalitetom vlastitih kadrova demotiviraju ljude za izbore i bavljenje politikom, u parlamentu i lokalnim skupštinama kradu zastupnike i vijećnike, a planski su dosad udavili sve stranke s kojima su surađivali ili su im smetale: HSS, HSLS, jedinstveni HSP, MOST, HNS, a upravo danas i Nezavisne za Hrvatsku!
Sve dok HDZ postoji kao pokret za privilegije, neka vrsta javne masonske loze, do tada neće biti normalnog pluralizma u Hrvatskoj!”

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.