screenshot

‘HDZ IRSKA’ POZIVOM RAZBJESNIO HRVATE! Ovakva količina psovki rijetko se viđa

Autor: S.V.

Malo koja Facebook stranica može tako žestoko isprovocirati Hrvate kao što to može HDZ Irska.

Simpatizeri ove stranke iseljenim Hrvatima nisu dali mira, već su odlučili djelovati i u zemlji u kojoj je tisuće naših sugrađana pokušalo naći egzistencijalni, ali i duševni mir.

Kako se čini, Hrvati u Irskoj su se ekonomski uspjeli snaći, no mrska politika koja ih prati u stopu, svojim objavama kvari im raspoloženje.

„Uz vaše prijedloge, odlučili smo organizirati zadnje okupljanje prije nego će većina nas ići na zaslužene zimske praznike.
Znači, 15. prosinca (subota) imat ćemo popodnevno druženje kao i do sada, u jednom od Dublinskih pubova. Točnu lokaciju javimo naknadno”, u dobroj vjeri objavili su tamošnji HDZ-ovci.

Reakcija koja je uslijedila, bila je očekivano oštra. Ipak, takva količina psovki, malo kad se može pronaći ispod jedne obične objave:

“Stoko lopovska. Mrš iz poštene države van! Svi kaj su u Irskoj su tu zbog vašeg lopovluka, pobjegli su od vas!!! Koj vrag se vi nadate postići u irskoj? Idioti retardirani”

“Lokacija??? Dajte tu lokaciju. Treba vas izbiti iz cipela. Dolazim iz Stockholma, stoko lopovska. Dajte mi lokaciju i uljepšajte mi Božić. Neprocjenjivo bi bilo priuštiti si pogoditi jednog od vas sa nogom u glavu”




“Molim vas, recite mi kako se dobije takav đonovski obraz? Da li vas tom licemjerju uči crkva ili su vas roditelji tako gnjusno odgojili? Znam da vam je parazitiranje na Hrvatskoj jako unosno i da vas uopće nije briga što normalni ljudi misle o vama, ali biti takvo govno pa se ovakvom sprdnjom iživljavati na ljudima koje ste potjerali iz njihovog doma i od njihovih prijatelja i obitelji već prelazi u sadizam! Kako vas nije sram???”, samo su neki od bijesnih komentara.




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.