HDSSD dobio pojačanje iz Lesarovih Laburista

Autor: M.P.Š.

Splitski Laburisti nisu htjeli prihvatiti predsjednika HUS-a Ozrena Matijaševića kao gradonačelničkog kandidata pa se sumnja da je prebijeg nekih članova Laburista u HDSSD dio osvete

HDSSD će se za koji dan osnažiti s nekoliko članova Lesarovih Laburista. O kome se radi, još se ne zna, ali se pretpostavlja da bi mogao biti u pitanju Boris Strujić, nedavno suspendirani predsjednik splitske podružnice.

Lesar je piše Index suspendirao Strujića pod obrazloženjem da je prekasno izvijestio članove Izvršnog odbora o izvanrednoj sjednici, ali se iza svega zapravo krije osveta zbog toga što splitski Laburisti nisu htjeli prihvatiti predsjednika HUS-a Ozrena Matijaševića kao gradonačelničkog kandidata.

HDSSD najavljuje tiskovnu za dva dana na kojoj će upoznati medije s novitetima. Osim prelaska članova Laburista, bit će riječi i o lokalnim izborima 2013. godine. HDSSD-ovci će predstaviti svoju listu, računa se da će im kandidat za gradonačelnika Splita biti predsjednik dr. Hrvoje Tomasović.

Autor:M.P.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.