Pixabay

HAK izvještava: Promet otežan zbog magle, a neke dionice cesta bit će zatvorene

Autor: Hina

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Lici, a ima je i na dionici autoceste A1 između čvora Otočac i tunela Sveti Rok, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb pojačan je promet na čvoru Ivanja Reka u smjeru Zagreba, u zoni radova prema mostu Sava vozi se u koloni dugoj oko jedan kilometar.

Danas će od 22 sata do ponoći zbog radova u tunelu Škurinje 2 biti prekinut promet na riječkoj obilaznici (A7) između čvorova Škurinje i Rujevica u smjeru Rupe.

Do 20 sati zatvorena je državna cesta DC36 u naselju Stupno, zbog radova. Obilazak: Sisak (DC37)-Petrinja (DC30) – Petrinjsko Novo Selište – obilaznica Petrinja – most Brest-Žažina.

Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina. Do završetka radova za sav promet, osim za pješake, zatvoren je granični prijelaz Dvor. Moguće je koristiti granični prijelaz Hrvatska Kostajnica/Bosanska Kostajnica. Zbog radova se na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi jednim trakom, naizmjence, uz regulaciju semaforima. Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 tona. Na ostali graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.