Screenshot/Facebook

Hadžihafizbegović skandalozno izvrijeđao Thompsona: ‘Ustaša! Isus bi ga zabranio!’ Stigao i odgovor

Autor: ZG/Dnevno.hr

“U dosadašnjoj Thompsonovoj karijeri od njegovih mrzitelja pojavljivalo se bezbroj odvratnih laži i izmišljotina. Tvrdili su kako Thompson izlazi na binu s oružjem, kako na svojim koncertima ne pjeva ljubavne i domoljubne već da pjeva ustaške pjesme, da na svojim koncertima izlazi u crnoj odori i pozdravlja Hitlera pa čak i da je bio u ustaškoj vojsci do 1945. iako je svima poznato da je to nemoguće jer je rođen 1966. godine, da je autor pjesme Jasenovac i Gradiška Stara, čak su na HTV-u sami napravili spot (latinica i nedjeljom u 2) pokušavajući uvjeriti gledatelje da pjesmu Jasenovac i Gradiška Stara Thompson izvodi na svojim koncertima, kako na svojim koncertima poziva ljude da nose nacističko znakovlje. Tvrdili su da je Thompson najveći Srbomrzac iako Thompson Srbe kao narod nikada niti u jednoj svojoj pjesmi, a niti uopće nije spomenuo, čak ni u pjesmi “Bojna Čavoglave”, u njoj spominje srpske dobrovoljce i četnike koji su napali njegovu zemlju. Ima toga još podosta ali da ne nabrajamo…”, stoji u prioćenju Thomsponova menadžmenta.

“𝐓𝐢𝐭𝐮𝐥𝐮 𝐫𝐞𝐤𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐚 𝐢𝐳𝐠𝐨𝐯𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢𝐡 𝐠𝐧𝐣𝐮𝐬𝐧𝐢𝐡 𝐥𝐚ž𝐢 𝐢 𝐠𝐥𝐮𝐩𝐨𝐬𝐭𝐢 𝐢𝐩𝐚𝐤 𝐝𝐨𝐝𝐣𝐞𝐥𝐣𝐮𝐣𝐞𝐦𝐨 𝐄𝐦𝐢𝐫𝐮 𝐇𝐚𝐝ž𝐢𝐡𝐚𝐟𝐢𝐳𝐛𝐞𝐠𝐨𝐯𝐢ć𝐮.

Zamislite, ustvrdio je kako Thompson ima pjesmu “Srbe na vrbe” te kako bi ga Isus da je živ zabranio, a njemu poručujemo: Tvrditi da Thompson ima takvu pjesmu može izmisliti samo neki 𝐛𝐨𝐥𝐞𝐬𝐧𝐢 𝐮𝐦, svojom mržnjom prema drugim narodima, lažima i izmišljotinama, podmetanjima i podvaljivanjem kako bi se ljudi mrzili samo potpiruje i zagađuje medijski prostor.

Za razliku od Thompsona koji pjeva o svojoj ljubavi prema dragome Bogu, obitelji i svojoj domovini, Hadžihafizbegović svojim izjavama, lažima i uglavnom baljezganjem zagovara ratovanje, ubijanje i pokušava ponovno zavaditi narod na ovim prostorima.

Komentare na izjavu u videu ovog glumca, političara, kvazi ratnika, korisnika Hrvatskog proračuna ili kako se već u raznim prigodama predstavlja, ostavljamo Vama”, zaključuje Menadžment Marka Perkovića Thompsona

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.