Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Grmoja za Dnevno o Kujundžićevim rezultatima u zdravstvu: ‘Takvu bajku vrijedi poslušati!’

Autor: Ines Brežnjak

Ministar zdravstva Milan Kujundžić posljednjih je dana podosta nervozan; barem se tako da zaključiti po njegovim skandaloznim izjavama koje okupiraju javni prostor.

Naime, nakon što je Most NL tražio njegov opoziv, Kujundžić im nije ostao dužan, pa je tako neki dan izjavio kako “jedva čeka da s njima razgovara u Saboru”, dajući pritom do znanja da je on  “seljak iz Imotskog” te da se s njim “može i na lipo i na šake, kako god hoćeš”. U svakom slučaju, poprilično kontroverzna izjava jednog političkog dužnosnika.

Za komentar o ovoj izjavi zamolili smo zastupnika Mosta Nikolu Grmoju, koji je za Dnevno rekao što misli o svemu što je Kujundžić izrekao.

“Ja se neću spuštati na tu razinu. Savjetujemo ministru da iskoristi izvanrednu sjednicu za predstavljanje velikih rezultata u svojem resoru”, izjavio je Grmoja pa nadodao:

“Mi smo i dalje zabrinuti za sustav javnog zdravstva. Javnost itekako željno iščekuje predstavljanje njegovih rezultata, jer je on jedina osoba u državi koja smatra da je stanje u zdravstvu dobro. Takvu bajku vrijedi poslušati“, rekao je Grmoja.

Autor:Ines Brežnjak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.