fbpx
Dnevno

GOSPOĐA S UVIJAČIMA ČUPALA KABLOVE NA SKUPU ‘DESNE LIGE’: ‘Htjela je skinuti HOS zastavu i vikala je ‘ustaše’, a onda je došla i policija’

Autor: Snježana Vučković

Neovisni za Hrvatsku (NHR), Hrvatska stranka prava (HSP) i Generacija obnove (GO) potpisali su u srijedu koalicijski sporazum, predstavili političku platformu pod nazivom “Desna liga” te započeli sa svojom kampanjom diljem Lijepe naše.

Jučerašnje mjesto okupljanja i promocije Desne Lige održano je u Dugom Selu, no pojavom starije gospođe s uvijačima u kosi, predizborna promidžba krenula je nizbrdo.

Dnevno

Gospođa je, naime, vrlo odlučno željela počupati kablove razglasa i time onemogućiti govor na skupu.


Pozvali liječnike i policiju

“Gospođa je stanar zgrade ispred koje se održavao skup.Uglavnom je verbalno uz uzvike ‘ustaše’ napala grupu oko razglasa te počela čupati kablove i htjela je skinuti zastavu HOS-a sa jarbola, a onda je intervenirala policija koja je bila na osiguranju skupa da bi i njih verbalno napala. Pozvana je liječnička služba. Što se naknadno događalo nije mi poznato, jer je dotična gospođa u međuvremenu otišla u stan.Policija je, koliko mi je poznato, napisala prekršajnu prijavu”, kazao je naš izvor koji je bio prisutan na samom skupu i koji je incident ovjekoviječio fotografijama.

Dnevno

Od drugog, pak, izvora doznajemo da je gospođa koja je izazvala incident od prije poznata Dugoselcima, te da joj ovaj incident ne zamjeraju jer, kako kaže, njezin je slučaj za liječnika, a ne policiju.

Dnevno

Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.