Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Glasovac prozvala Divjak: ‘Oni su za nju nevidljivi, a prije svih bi im se trebala nakloniti’

Autor: Dnevno

SDP-ova saborska zastupnica Sabina Glasovac putem Facebook profila skrenula je pažnju na sve one koji ulažu napore kako bi se uspješno borili protiv koronavirusa, ali i kako mi svima život tekao što je bolje moguće.

Glasovac je tako najprije uputila pohvalne riječi liječnicima, medicinskim sestrama, tehničarima, policiji, pripadnicima civilne zaštite, volonterima Crvenoga križa, vojsci, vatrogascima, farmaceutima u ljekarnama prodavačicama, radnicima na benzinskim crpkama i prijevoznicima.

Potom se osvrnula na ministra Beroša, za kojeg je napisala kako koristi svaku priliku da zahvali zdravstvenim djelatnicima, ali i da uputi prigovor, kada je to potrebno.

A, potom se osvrnula na one za koje smatra da su zapostavljeni – djelatnike u obrazovnom sustavu.

Možda ih se u javnosti i toliko ne spominje, kako tvrdi Glasovac, no kroz svakodnevnu komunikaciju roditelja i učitelja, jasno je kako niti učiteljima i profesorima ne nedostaje pohvala i to od onih od koji su pohvale i najbitnije – roditelja.

Naime, učitelji su si uistinu dali truda, te učenicima plasiraju nastavni sadržaj kroz razne platforme, ali i upućuju roditeljima riječi utjehe i ohrabrenja, te roditelji vraćaju istom mjerom. Osim ogromne zahvale roditelja koje primaju brojni učitelji, ne nedostaje niti riječi utjehe, zahvale, ohrabrenja, koje roditelji upućuju obrazovnim radnicima.

Ali, je li dovoljna zahvalnost roditelja?

Glasovac je napomenula kako i od ministrice Divjak očekuje da se zahvali i nakloni svim tim radnicima, ustvrdivši kako su oni za ministricu Divjak nevidljivi.

Kakva je sudbina školske godine? Za državnu maturu postoji više scenarija

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.