Facebook

General Sačić o Ćelićevom oslobođenju: ‘Gadite mi se, odvratni ste, prezirem vas, sve vas sudionike ove lakrdije, ruganja hrvatskim građanima’

Autor: Dnevno

Nakon što su mediji prenijeli vijest da je bivši zamjenik glavnog ravnatelja policije Josip Ćelić, koji je u ožujku prošle godine vozio triput brže od dopuštenog, pravomoćno oslobođen na prekršajnom sudu u Zadru, jer je sud uvažio njegovo objašnjenje da je bio na tajnom zadatku, javnost je ponovno pokrivena “plaštom” sumnje, nepovjerenja i razočaranja u hrvatsko pravosuđe, ali i u sve ono što se oko njega događa.

Svoj stav, svoje mišljenje, energično, burno, ali i emotivno negodovanje iznio je umirovljeni general Željko Sačić, a sve zbog, kako kaže, brojnih upita, reakcija i negodovanja građana Hrvatske koji su mu se obratili.

Njegovu objavu sa Facebook profila prenosimo u cijelosti:

“Znam da to (moju javnu reakciju na ovu sablazan, vrijeđanje zdravog razuma) mnogi od mene očekujete, pitate me u inbox.. No..eto…mislim da o takvim oholim, umišljenim, nemoralnim korumpiranim, nedostojnim, nedoraslim kretenima, besramnim lažljivcima u sustavu našeg sudstva , policije, politike i dorha nemam što drugo nadodati, osim već davno napisanog..

Možda samo: iskreno, gadite mi se…odvratni ste…prezirem vas …sve vas sudionike ove lakrdije..ruganja hrvatskim građanima….i nadam se, vjerujem, da ću prije svoje smrti doživjeti ozdravljenje, pročišćenje, odnosno uspostavu “pravne države” – Hrvatske.”

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.