Marko Prpic/PIXSELL

General Glasnović: ‘Mister Macan’ nikad nije izašao iz balkansko-filokomunističkog kokošinjca. Treba mu egzorcizam!’

Autor: Dnevno

Reakcije na incident u sinoćnjoj HRT-ovoj emisiji Otvoreno između Krešimira Macana i Karoline Vidović-Krišto ne jenjavaju, a za portal Dnevno.hr komentar je dao i general Željko Glasnović koji je prije svega kazao kako iznimno cijeni gospođu Vidović-Krišto, a jasno je dao do znanja kako je otvoren za suradnju po pitanjima o kojima je govorila Vidović-Krišto.

”Karolina Vidović-Krišto je osoba s integritetom i novinarskim iskustvom. Ona je jedna od rijetkih osoba u medijskom prostoru koji svjedoči istinu. Ona je jako dobro snimila sadašnje stanje u Hrvatskoj i shvatila je da se boj za jednu funckionalnu i modernu državnu ne vodi samo na političkoj nego i na kulturnoj i iznad svega metafizičkoj-duhovnoj razini.”

 Osvrnuo se i na Krešimira Macana:

‘Mister Macan’, legenda u svojim mislima, nikad nije izašao, mentalno i duhovno, iz jednog balkanskog filokomunističkog kokošinjca. S karakterima kao “smješko” Bauk i sličnim kriptokomunistima, uopće ne treba raspravljati. To je samo gubljenje vremena jer je njihov mentalni sklop fosiliziran. Samo moralne nakaze mogu stotine žrtava crvenog terora usporediti s tv kalendarom. Ta besćutnost je tipična za zombije, i duhovne mrtvace. Njima prvo treba jedna dobra psihoanaliza i egzorcizam”,  zaključio je general.

Upitan hoće li nastaviti suradnju s Domovinskim pokretom, odnosno gospođom Vidović-Krišto, gospodin Glasnović je bio jasan:

”Ja ću surađivati sa svakom osobom  i organizacijom koja će u Hrvatskoj državi provesti detaljnju analizu i ispravljanje svih nepravdi koje su nam proizveli mega lopovi, narodni komesari i odnarođeni kadrovi što imamo u kontinuitetu od 45.-e nadalje. ”, kazao je Glasnović te dodao:

”Hrvatska je bila i ostala “Duboka država” koju i danas sličnim metodama vode kadrovi iz starog režima i njihovi nasljednici. To je razlog zašto do dan danas nismo riješili ni probleme privatnog vlasništva, nasilne otimačine, institucionalne korupcije i kulture varanja. To je naslijeđe mentalnog sklopa  iz bivšeg sustava, koje nas vraća na gudure Balkana. Hrvatska je samo formalno prihvatila rezolucije EU o osudi komunističkog totalitarnog režima. U svim sferama života u RH dominiraju kadrovi koji idealiziraju propalu državu koja je bila izgrađena na krvi i razbojništvu.




 Gospođa Vidović-Krišto jučer je spomenula jamu Jazovku i ekshumaciju 800 mučki ubijenih žrtava, a komentirao ju je i general Glasnović, koji smatra kako se o ovoj temi uopće ne piše u hrvatskim medijima, ne samo jami Jazovki.

 ”Po pitanju masovnih grobnica..šta bi bilo da je iz jame izvučeno osam stotina Amerikanaca, američkih žrtava iz građanskog rata u 19 stoljeću, ili da su to ostatci nekih etničkih manjina?! To bi danas bila prva vijest u svim dnevnim novinama od Australije do Amerike”, kazao je Glasnović te dodao:

”Beograd drži Hrvatsku kao taoca  prošlosti vladajućih kadrova u RH, jer je u Beogradu ostala većina arhivske građe iz 2. svjetskog rata. Koja to država plaća kriminalizaciju i falcificiranje vlastite povijesti? RH je jedinstveni primjer! Plaćamo falsificiranje vlastite povijesti, a ignoriramo stotine stratišta vlastitog naroda! Zašto??? To je dokaz da mi živimo u “Dubokoj državi” koja temeljito filtrira sve vijesti.




 ”Dobili smo himnu i zastavu, a  stvarno imamo Hrvatsku bez hrvatskog sadržaja, prilično ljuto izgovorio je general Glasnović, te dodao:

”Bez lustracije nema napretka ni u jednom polju. Predugo nam državu vode ljudi koji negiraju postojanje duše. Krajnje je vrijeme da se zaustavi djelotvorno uništavanje Hrvatske države. Dok ne prihvatimo neoborive činjenice i istinu kao temelj,  nećemo imati Hrvatsku državu koju su sanjali naši pradjedovi, zaključio je Glasnović

Karolina Vidović-Krišto bez straha: Plenkovićeva vlada je organizirana banda koja krši ustav!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.