Fotograf iz Labina prijetio sinu Damira Kajina

Autor: D. Ko

U svom priopćenju Povjerenstvu, Kajin objašnjava kako mu je izvjesni fotograf prijetio i klevetio ga.

Saborsko povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa zatražit će od Damira Kajina, zastupnika IDS-a, očitovanje o prijavi da je preko gradonačelnika Labina Tulija Demetlike svojem vozaču Borisu Čekadi pogodovao pri kupnji kuće u Rapcu daleko ispod cijene.

Prema prijavi koju potpisuje Adriano Kiršić, fotograf iz Labina, Kajinov vozač je kupio kuću s dva apartmana i zemljište u vlasništvu grada za samo 47.000 eura. Nekretnina je u blizini mora.


– Jesam k…. pogodovao! Nikada nisam vidio ni Kiršića, ni kuću, niti sam tamo stupio nogom. Vozača nemam, a Borisa Čekadu teško da bih prepoznao – komentirao je Damir Kajin za dnevno.hr

U svom priopćenju Povjerenstvu, Kajin objašnjava kako mu je izvjesni fotograf prijetio i klevetao ga. U prijetnji, Kiršić je pisao Kajinu kako bi to bilo kada bi netko ubio njegova sina i djecu Tulija Demetlike zbog toga što su ‘ukrali’ kuću u Rapcu.

– Nikada s Tulijom Demetlikom nisam (dok me Kiršić nije počeo obasipati prijetnjama) razgovarao o prodaji kuće u Rapcu, a kamoli kupoprodaju proveo preko njega. Konačno, Rješenjem Općinskog suda u Labinu, Gradu Labinu je potvrđena legalnost kupoprodaje, što Kiršić dobro zna – stoji u priopćenju Damira Kajina.

Autor:D. Ko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.