FOTO: Željku Sabi skinut imunitet: Pokreće privatnu tužbu protiv Budimir

Autor: A.R.

'Pitam se kako je moguće da u nizu slučajeva gdje se vodila istraga još uvijek ništa nije poduzeto. U ovom slučaju valjda sve ide brzo jer se radi o gradonačelniku Vukovara i zastupniku SDP-a'.

Mandatno imunitetno povjerenstvo glasanjem je odlučilo skinuti imunitet zastupniku SDP-a i vukovarskom gradonačelniku Željku Sabi kako bi se USKOK-u omogućio kazneni progon ovog političara.

Podsjetimo, vukovarski je gradonačelnik pokušao podmititi Mariju Budimir, članicu HDZ-a i vijećnicu vukovarskoga gradskog vijeća da može ostvariti većinu u Vijeću. Međutim, plan mu se izjalovio jer ga je Budimir snimala i tu snimku predala istražiteljima.

Željko Sabo najavio je tužbu protiv Marije Budimir: “Pitam se kako je moguće da u nizu slučajeva gdje se vodila istraga još uvijek ništa nije poduzeto. U ovom slučaju valjda sve ide brzo jer se radi o gradonačelniku Vukovara i zastupniku SDP-a”, izjavio je ogorčeni političar.

Autor:A.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.