Ilustracija/Goran Stanzl/PIXSELL

(FOTO) SRAMOTNO! Šokirat ćete se kada vidite kako jadno izgleda obrok u zagrebačkoj bolnici Rebro

Autor: ZG/Dnevno.hr

Jedna korisnica Facebooka u četvrtak popodne objavila je fotografiju s komentarom: “Ovo je večera u 17:25h na Rebru… Kujundžiću j***m li ti mamicu!!!!! SRAMOTA”.

Odmah su uslijedili brojni komentari.

Podsjetimo, na dnevnom redu Hrvatskog sabora u četvrtak je oporbeni prijedlog za izglasavanje nepovjerenja ministru zdravstva Milanu Kujundžiću.

Prijedloga za pokretanje pitanja povjerenja Kujundžiću krajem rujna je u saborsku proceduru uputio 31 oporbeni zastupnik iz redova SDP-a, Mosta, HSS-a i Živog zida pobrojavši čak 52 razloga zbog kojih smatraju da Kujundžić više ne može obnašati dužnost ministra zdravstva. Oporbeni zastupnici optužili su Kujundžića da nije ništa napravio ili nije napravio dovoljno u djelatnosti hitne medicine, primarne zdravstvene zaštite, preventivne medicine, na području financiranja i organizacije zdravstva, te u odnosu na bolnički zdravstveni sustav.

Vlada se kroz 26 odgovora očitovala na oporbene navode te ih sve odbacila kao neosnovane i neutemeljene.




Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.