Foto: Josko Ponos / CROPIX

(FOTO) PALO ‘KNINSKO RUKOVANJE’: Plenković otkrio detalj s Milanovićem. Ovaj put nije bilo ‘tampon zone’ Jandrokovića

Autor: Mia Peretić

Svečano obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti počelo je ​u 6,30 sati budnicom ulicama Knina, grada na čijoj se tvrđavi prije 27 godina ponosno zavijorila hrvatska zastava označivši pobjedonosno napredovanje vojske i policije u opsežnoj akciji oslobađanja okupiranih područja domovine.

Državni vrh položio je vijence u počast poginulima za domovinu kod spomenika hrvatske pobjede ​”​Oluja 95​”​ na Trgu dr. Ante Starčevića, a zatim su se uputili na stadion NK Dinara gdje su predsjednik i premijer održali prigodne govore.

No, s obzirom na svađe premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića, mnogi su nestrpljivo promatrali kako će se ponašati čelnici države kada se sretnu.

Kako je otkrio premijer Plenković, rukovanje je ipak palo i za to je, tvrdi, baš on zaslužan. “Niste pratili, jesmo, rukovali smo se na trgu ranije na moju inicijativu”, rekao je u prolazu Plenković reporterki N1.

No, na stadionu NK Dinara druga priča. Nisu se ni pogledali, a ovaj put nisu imali ‘tampon zonu’ Gordana Jandrokovića, već su stajali jedan kraj drugog. Svaki je gledao u svom smjeru, a njihovo ponašanje moglo bi se opisati kao pristojno ignoriranje.

Plenković, Milanović
Foto: Josko Ponos / CROPIX
Foto: Josko Ponos / CROPIX
Foto: Josko Ponos / CROPIX
Foto: Josko Ponos / CROPIX

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.