Glebov/PIXSELL

(FOTO) NAJVIŠE DONIRAO TRUMPOVOJ KAMPANJI: Hrvatskom obalom plovi američki multimilijarder

Autor: A.P.

Carl Lindner III. je izvršni direktor American Financial grupe te od 2015., vlasnik nogometnog kluba FC Cincinnati.

Jednog od najbogatijih ljudi Amerike i velikog prijatelja američkog predsjednika Donalda Trumpa privukla je ljepota Jadranske obale. Na Hvar je uplovio sa svojom obitelji Carl Linder III. , i to s jahtom Mogambo dugom 74 metra.

Inače, bogatstvo obitelji Lindner procjenjuje se na 2,3 milijarde dolara. Carl Lindner III. je izvršni direktor American Financial grupe te od 2015., vlasnik nogometnog kluba FC Cincinnati.

U 2017. godine uložit će u novi stadion FC Cincinnatija te uvelike raditi na tome da ovaj nogometni klub uđe u prvu američku nogometnu ligu MLS.

U veljači ove godine vjenčanje njegovog sina Carla Lindnera IV. i Vanesse Falk punilo je naslovnice svih američkih i britanskim medija jer je na vjenčanje došao američki predsjednik Donald Trump i održao govor. Tom gestom Trump je i sam pokazao da je Carl Lindner III. bio jedan od većih donatora u predsjedničkoj kampanji.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.