Dnevno

(FOTO) OTKRILI SMO! Lihvar Miro Čalušić NIJE MRTAV! lažirao je svoju smrt i ceri se pravosuđu u lice!

Autor: Marin Vlahović

Od samog početka, bili smo sumnjičavi. Miro Čalušić, navodno je umro 14.03.2018. oko 2.30h u tomislavgradskoj bolnici,  a već nekoliko sati kasnije, njegov odvjetnik je na Županijski sud u Zagrebu donio potvrdu o smrti. Lijes je prešao granicu, ali ga nitko nikada nije otvarao. Tu je i nalaz obdukcije na kojoj patolog pronalazi oba testisa, iako je Čalušiću jedan testis, kirurški odstranjen, prilikom operacije. U jučerašnjem tekstu, iznijeli smo sve svoje sumnje, ali i konkretne dokaze koji ih potkrepljuju.

https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/imamo-dokumente-interpola-jedan-testis-otkriva-sokantnu-pozadinu-o-smrti-zloglasnog-lihvara-1288041/

Nitko se nije oglasio. Znakovita je bila i šutnja javne bilježnice Lucije Popov, koja nije htjela komentirati, niti demantirati vlastitu ulogu u prijenosu otete imovine, s tobože pokojnog Mire Čalušića, na njegovog oca Franu. Podsjetimo, radi se o nekretninama čija je vrijednost gotovo 50 milijuna kuna. Naravno, to nije sve. Privatnom istragom, oštećenici su našli još 14 nekretnina, koje nisu bile predmet ostavinske rasprave.

Isto tako, izvor blizak balkanskom podzemlju, potvrdio nam je da USKOK, policija i DORH, u svojim istragama i kasnijoj optužnici, nisu obuhvatili niti polovinu imovine najvećeg hrvatskog lihvara. Za cijeli slučaj, izuzetno je važan i vremenski trenutak smrti Mire Čalušića. Pravomoćna presuda, zapečatila bi mu sudbinu. Morao bi na robiju, a ostao bi i bez otetih nekretnina. Jedini izlaz bila je iznenadna smrt, koja je po svemu sudeći, dobro lažirana.

Ovom prilikom objavljujemo fotografije, koje su prema našim informacijama snimljene ovog ljeta. Na tim fotografijama, Čalušić je poprilično živahan za jednog mrtvaca. Od više različitih izvora, dobili smo i potvrdu da se na njima nedvojbeno nalazi „pokojni“ Miro Čalušić. Dakle, pitanje identiteta osobe na fotografiji, nije sporno. Također, vidljive su promjene na njegovom izgledu. Miro Čalušić je vidljivo smršavio i malo ostario, što znači da su fotografije novijeg datuma. Za potvrdu autentičnosti fotografije, neformalnim kanalima, obratili smo se i MUP-u, koji nas nije demantirao. Uglavnom, sve je jasno. Nakon svih iznesenih dokaza, šanse, da je Miro Čalušić uistinu mrtav, mogu se mjeriti u promilima. Zato nas zanima reakcija sustava. Što kane poduzeti? Hoće li pokrenuti istragu i lov na Miru Čalušića, ili će SOA, nekom svojom novom analizom, utvrditi da se radi o fotomontaži?

Dnevno
Dnevno

Autor:Marin Vlahović
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.