FOTO: Radio Slavonija

(FOTO) KAOS U SLAVONIJI: Strašno nevrijeme poharalo Našice i Slavonski Brod

Autor: Dnevno

Diljem zemlje ima izraženih jačih nestabilnosti, koje pristižu u južnoj struji. Nastavak su jučerašnjih vremenskih neprilika koje su, među ostalima, poharale Umag i Dugu Resu.

Nevrijeme je poharalo Našice. Jaka kiša i vjetar srušili su nekoliko borova u krugu našičke bolnice koji su pali na četiri automobila. Srećom, nitko nije bio u njima jer su potpuno uništeni.

I diljem grada slične scene, zbraja se šteta.

Žestoko je bilo i u Slavonskom Brodu.

Jačih oluja moglo bi biti i na području Istre idućih sati. Istarskom poluotoku približavaju se olujni oblaci iz smjera Italije.

Na snazi je Meteoalaram za cijelu zemlju. Povremeno će i danas biti kiše i pljuskova s grmljavinom koji mjestimice mogu biti jače izraženi i praćeni obilnijom oborinom.




Vjetar većinom slab, u gorju umjeren južni i jugozapadni, a poslijepodne će zapuhati sjeverni i sjeveroistočni.

Na Jadranu umjereno i jako jugo i jugozapadnjak, a krajem dana na sjevernom dijelu zapuhat će bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 22 do 27, na istoku i u Dalmaciji do 30 °C.

STRAŠNO NEVRIJEME U HRVATSKOJ! Padala tuča veličine jabuke, u Dugoj Resi odnijelo krov vijećnice! Prolom oblaka stigao i do Zagreba




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.