(FOTO) Još se zbrajaju posljedice nevremena, vlasnici plovila imat će troškova

Autor: dnevno.hr

Nevrijeme je u Istri prošlo bez kiše, no ostavilo je svoje posljedice

Nevrijeme koje je prije nekoliko dana pogodilo Istru i dio unutrašnjosti Lijepe Naše za sobom je ostavilo i vidljive posljedice. Uzrokovalo je velike probleme na moru, a prema dojavama s terena duž obale su zabilježene štete na plovilima, dok je u unutrašnjosti vjetar rušio stabla. Fotografije još uvijek preplavljuju društvene mreže, a neke od njih donosimo u nastavku:

Ova je brodica snimljena u Rovinju, vlasniku je vjerojatno puklo uže kojim je bio vezan za bovu. Srećom, u trenutku nagibanja na plovilu nije bilo nikoga.

Iz Selca također stiže fotografija plovila koje je osjetilo oluju:

Nevrijeme je snažno pogodilo i varaždinsko područje pa se izvanrednim priopćenjem oglasila i Područna uprava za zaštitu i spašavanje.

Prema priopćenju, zaprimili su 33 poziva koji su se uglavnom odnosili na srušena stabla na cesti i električnim stupovima. S dva objekta vjetar je skinuo limeni krov. Grom je udario u tri objekta. Tuča veličine od lješnjaka do oraha pogodila je naselja Ladanje, Vinica i Cestica.




U Čakovcu je olujno nevrijeme također ostavilo svoj trag, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

KAO U FILMU STRAVE: Pogledajte što je olujno nevrijeme učinilo u Čakovcu!




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.