Screenshot Booking

(FOTO) DUBROVAČKA LJEPOTICA: Ovako izgleda luksuzna vila koje se ‘riješio’ najmlađi Todorić

Autor: dnevno.hr

Mlađi sin Ivice Todorića, Ivan, prije nekoliko mjeseci odlučio se riješiti svoje luksuzne vile u Dubrovniku, pisao je DuList.

Riječ je o vili u Pločama, nedaleko od tvrđave Revelin, koju je Ivan Todorić prije tri godine dobio na dar od oca Ivice. Kada su turbulencije zahvatile Agrokor, došlo je do promijene vlasništva. Ono što najviše intrigira je  nova vlasnica Iris Valentić.

Vilu u lošem stanju poduzetnik Srećko Žunec odlučio je obnoviti i pretvoriti u luksuzni objekt. No on je vilu  darovao kćeri Iris koja je 2011. godine istu tu vilu prodala Ivici Todoriću, a on ju je nakon nekog vremena ugovorom o darovanju prenio na sina Ivana. Sada je Iris, nakon šest godina, ponovno vlasnica. To možda i ne čudi, poznavajući da je Ivan Todorić bio vjenčani kum njezinom suprugu Ivanu Valentiću.

”Nekretnina, koja ima svojstvo spomenika kulture, bila je u derutnom stanju, a riječ je o obiteljskoj stambenoj zgradi i tada ruševnoj vrtnoj zgradi s pripadajućim zemljištem ukupne površine od 649 ‘kvadrata’. Prije Žunecove kupnje ovaj je spomenik kulture bio po pravu prvokupa ponuđen Vladi RH, Gradu Dubrovniku i Dubrovačko-neretvanskoj županiji, no interesa za kupnju nije bilo”, pisao je DuList.

Na internetskim tražilicama za iznajmljivanje, može se pronaći pod nazivom Villa Revelin, a na Bookingu stoji opis kako je klimatizirana vila udaljena je 100 metara od Vrata od Ploča, ulaza u staru gradsku jezgru Dubrovnika, te ima besplatan WiFi, hidromasažnu kadu i terasu s pogledom na more.

Screenshot Booking
Screenshot Booking




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.