Igor Kralj/PIXSELL

(FOTO) Davor Meštrović ponovno komentira noge djevojčica u vrućim hlačicama

Autor: Dnevno.hr

Novinar i urednik HRT-a, Danijel Despot, danas je na svom FB profilu objavio fotografiju koja prikazuje na stražnjem sjedištu auta četiri para, očito vrlo mladih, ženskih nogu, a istu je duhovito naslovio „Hrenovke – economy pack“. U kratkom je vremenu skupio mnoštvo „likeova“ i komentara od kojih je jedan posebno upao u oči.

Prvi se put nakon skandala s komentarom nogu maloljetne Mije Negovetić u programu uživo Hrvatske televizije, za što je zaradio opomenu poslodavca, oglasio voditelj Davor Meštrović. Ovaj put ponovo komentira tinejdžerice u hot pantsima: „Prvo sam mislio stisnuti love, al  kako ne znam dob, samo  like.“

Davor Meštrović otac je kćeri Marte (22), studentice psihologije na zagrebačkom Filozofskom fakultetu.

REAGIRAO TATA MIE NEGOVETIĆ: Poruka Davoru Meštroviću! Svojim odgovorom na ‘uživajmo u Mijinim hlačicama’ iznenadio javnost!




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.