Sanjin Strukic/PIXSELL

(FOTO) ‘Bandić, g*vno’: Građani izvrijeđali gradonačelnika

Autor: Zagreb.info

Vizura Novog Zagreba uskoro će se nepovratno promijeniti.

U Novom Zagrebu u planu su ti projekta, udaljena tek nekoliko stotina metara jedni od drugih. Prvi projekt smjestio se tik iza Muzeja suvremene umjetnosti, a radi se o staklenom poslovnom kompleksu na 8 katova. Lokacija je i više nego atraktivna, na južnoj obali Save, preko puta trgovačkog centra Avenue Mall, piše Zagreb.info.

Samo stotinjak metara dalje, u Središću, niče još jedna građevina, ovog puta stambeno – poslovna. Uz nju se planira i izgradnja poslovnog centra u Sigetu. Sva tri projekta naišla su na istu prepreku, građane. Kod stanovnika tih kvartova već se probudio revolt, neki su počeli skupljati potpise za peticiju, drugi prosvjeduju, ali još uvijek nisu uvjerili investitore da odustanu.

Građanima je, izgleda, stvarno prekipjelo, a gradonačelnik neće biti presretan s porukama koje su mu ostavili na ogradi oko gradilišta.

Tvrtka koja treba izgraditi ovaj poslovni kompleks je Ing-Grad, za sve tri građevine dozvole su uredne. To ipak nije dovoljna utjeha građanima koji tvrde da neće ostati ništa od zelenila u njihovom naselju.

Autor:Zagreb.info
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.