Dusko Jaramaz/PIXSELL

EVO ZAŠTO SU SE KUPCI GUŠILI U KAUFLANDU! Obiteljska drama dovela do evakuacije i zatvaranja centra

Autor: S.V.

Otkriven je razlog hitne evakuacije kupaca i osoblja šibenskog Kauflanda koji su se iznenada počeli gušiti od kašlja.

Još jučer je bilo nejasno što se zapravo dogodilo u tom trgovačkom centru, no nakon policijskog izvida doznalo se kako se u šibenskom Kauflandu događala prava obiteljska drama.

Utvrđeno je, naime da je oko 19 sati u trgovačkom centru došlo do obiteljskog nasilja, odnosno da je zbog neriješenih obiteljskih imovinsko-pravnih odnosa došlo do verbalnog i tjelesnog sukoba između 52-godišnjaka i 67-godišnjaka, nakon čega je stariji Šibenčanin nepoznatim sprejem za samoobranu pošpricao 52-godišnjeg člana svoje obitelji.
Od posljedica korištenja spreja lakše tjelesne ozljede zadobio je napadnuti 52-godišnjak, ali i još tri osobe koje su se kao kupci zatekli u Kauflandu. Protiv sudionika sukoba, policija je podnijela optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti nasilja u obitelji, a protiv 67-godišnjaka ide i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju, javlja Slobodna Dalmacija koja neslužbeno doznaje kako je riječ o puncu i zetu.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.