Hrvoje Jelavic/PIXSELL

MUP ČUVA ČETNIČKE SPOMENIKE U VUKOVARU? Evo kako je reagirala policija!

Autor: dnevno.hr

Zadaća je hrvatske policije da kroz osiguranje povoljnog stanja javnog reda i mira

Nisu istiniti navodi kako je policija u Borovom Selu i Trpinji usredotočena na zaštitu konkretnih obilježja i spomenika već se provode pojačane aktivnosti na cjelokupnom području policijske uprave s ciljem sprječavanja protupravnih ponašanja

Vezano za medijske napise o aktivnostima policije na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske kako policija u Borovom Selu i Trpinji provodi zaštitu određenih obilježja i spomenika, izvješćujemo javnost kako policija povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. obavlja sveobuhvatne pripremne i potrebne sigurnosne mjere s ciljem očuvanja javnog reda i mira te zaštite ljudi i imovine na širem području policijske uprave.

Nisu istiniti navodi kako je policija u Borovom Selu i Trpinji usredotočena na zaštitu konkretnih obilježja i spomenika već se provode pojačane aktivnosti na cjelokupnom području policijske uprave s ciljem sprječavanja protupravnih ponašanja.

Zadaća je hrvatske policije da kroz osiguranje povoljnog stanja javnog reda i mira omogući dostojanstveno obilježavanje vukovarske obljetnice i spomen na vukovarske branitelje

HSP AS: Hrvatska policija čuva četničke spomenike u Borovu Selu i Vukovaru!

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.