ZAGREB DRHTI: POČELA ZLOSTAVLJANJA Migranti napadaju žene, a maltretiranje počelo i u Zagrebu!

Autor: Z. K.

Naviknite se na kulturu silovanja, to je dio mirne integracije...

 

U nedjelju je u Dugavama u Novom Zagrebu jedan mladić pokušao silovati 40-godišnju zaposlenicu gradske službe.

Sve se dogodilo nešto iza 8 sati ujutro. Svjedoci tvrde da je mladić ženi prijetio skalpelom i nad njom bludničio. Davio ju je rukama, vukao za kosu, šamarao ju i prijetio joj nožem, no još se ne zna je li do toga došlo nakon neuspjele provale u stan ili se radi o ciljanom seksualnom napadu. Napadač je nakon svega pobjegao, no policija ga je ipak ulovila zahvaljujući brzoj reakciji susjeda. Ustanovili su da se radi o 27-godišnjem Afganistancu koji u Hrvatskoj traži azil, a stanuje u hotelu Porin.

Dakle, počelo je!

Svi oni koji su mislili da nasilnom integracijom nespojivih kultura mogu imati super multikulti zemlju mira i blagostanja, kao i svi oni koji nasjedaju na propagandne novinarske manipulacije o tolerantnom svijetu i integraciji su  u opasnoj su zabludi! A što mislimo pod tim opasno, najbolje opisuje masovno zataškavanje silovanja i zlostavljanja nevjerničkih (nemuslimanskih) žena diljem Europe, ponajviše Njemačke koja je u nekoliko mjeseci među svoje ljude pustila više od milijun arapskih migranata s potpuno drugačijim sustavom vrijednosti koji gazi sve ispred sebe.

Tako je Njemačka koja je poznata po svom bazenskom turizmu postala zemlja straha u kojoj žene imaju strah od bazena jer se osjećaju neugodno i zlostavljano u svojim zemljama. Naime, diljem Njemačke na javnim bazenima na stotine migranata tako igra svoju igru silovanja bez da itko reagira! Ipak je to samo igra zar ne?

Naime, Taharrush je “igra” koja se igra u bliskoistočnim zemljama u kojima skupine Arapa okružuju žene i djevojke i seksualno ih maltretiraju hvatajući ih za genitalije i kidaju s njih odjeću.
Kako je više od milijun bliskoistočnih imigranata bilo dopušteno da poplave Njemačku uz obećanje da će dobiti beskrajnu skrb a očito i ‘lake’ njemačke žene za silovanja, kulturalno obogaćivajući običaj ‘taharrush’ je došao s njima u Europu. Prvi incident masovnog javnog zlostavljanja pojavio se na Novogodišnju noć u Kölnu i na drugim mjestima kad je stotine žena zlostavljano i napadano u cijeloj zemlji.

Cijelo ovo vrijeme prikrivaju se brojna zlostavljanja u prihvatnim centrima i azilima kao i po ulicama Njemačke i drugih europskih gradova.  U ovom video njemačke televizije ZDF, vidimo da se  igra silovanja sada igra na njihovim donedavno mirnim javnim bazenima. Mlade Njemice tako svjedoče o neugodi, strahu i zbunjenosti koju proživljavaju na javnim bazenima u svojoj zemlji. Pogledajte zabrinjavajući videoprilog televizije ZDF:

https://www.youtube.com/watch?v=DZXVetgTH34
U tolerantnoj  Švedskoj broj silovanja raste i preko 1000 posto

Pravi primjer (ne)uspješne integracije je Švedska! U javnosti predstavljena kao napredna multikulturalna zemllja a u stvarnosti zemlja silovanja! Naime, četrdeset godina nakon što je švedski parlament jednoglasno odlučio promijeniti nekad homogenu Švedsku u multikulturalnu zemlju, nasilni kriminal povećao za 300% a broj silovanja narastao je za preko 1000 posto. Švedska se sada nalazi na drugom mjestu u svijetu po broju silovanja. Prema istraživanju iz 2010. godine Švedsku je s 53,2 slučaja silovanja na 100.000 stanovnika nadmašio jedino Lesoto u južnoj Africi s 91,6 slučaja silovanja na 100.000 stanovnika. U godini 1975. policiji u Švedskoj je prijavljeno 421 slučaj silovanja; 2014. godine 6620. Radi se o povećanju od nevjerojatnih 1472%.

S obzirom na ove zanimljive podatke ne možemo reći drugo nego, Bravo Europo, bravo mediji, bravo zaštitnici  za ljudskh prava – upravo ovo su plodovi vašeg rada i šutnje o zvjerstvima a sve u cilju izgradnje – svijeta blagostanja! Samo vi šutite jer plan za prisilnu integraciju i pokoravanje Europe neće se zaustaviti samo na Njemačkoj.

Priča iz Zagreba

Na našu redakciju prije nekog vremena  je pristiglo svjedočanstvo jedne djevojke, zanimljivog događaja u Zagrebu

Prije nekog vremena sjedila sam s prijateljicom u Tkalči, na ulici u jednom kafiću. Promatrale smo ljude koji prolaze. Nismo mogli ne primijetiti da ima i migranata. To smo uočili samo zato što ih zaista do prije nekog vremena nije bilo, uopće. U jednom trenutku prolazila su dva mladića u mnoštvu ljudi koji petkom uvečer prolaze Tkalčom. Pogledale smo njih, oni su pogledali nas, nasmijali se o produžili po ulici.

Pola sata nakon tog ‘pogleda’ mladići se vraćaju s još trojicom drugih mladića i sjedaju stol do nas, komentiraju nas i gledaju – prate pogledom. Malo je reći da smo se u tom trenutku osjećale neugodno. Mi smo se prestravile. Ipak riječ je o pet muškaraca  koji su zbog ‘pogleda’ koji njima očito značio i poziv došli i sjeli do nas kako bi nas prikriveno maltretirali! Ubrzo smo se digle i otišle iz kafića hodajući jako brzo i u strahu hoće li nas pratiti! Ipak nas je samo dvije, a njih cijeli čopor.

Pišem vam ovo samo iz razloga što se bojim da bi Zagreb uskoro mogao biti grad straha u u kojem žene i djevojke ne smiju hodati bez muškaraca jer su kao takve ‘izložene’ čoporativnom maltretiranju koje je postalo svakodnevica u drugim gradovima Europe.

Broj silovanja u Zagrebu raste

U svemu ovome nemoguće se ne osvrnuti na poslicijsko izviješće iz 2015 godine iz Zagreba koje pokazuje da među svim zločinima drastično raste samo broj silovanja!

Tako su Zagrebački policajci tako  u prvih šest mjeseci 2015. godine imali  za riješiti 32 silovanja, dok ih je godinu prije zabilježeno 24 slučaja manje, što za tako mali grad predstavlja veliki skok u samo godinu dana od 500%!

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.