Krunoslav Petric/PIXSELL

[EKSKLUZIVNO] ZNAO JE ZA UHIĆENJA: Todorić je još prije mjesec dana ispraznio vilu!

Autor: Snježana Vučković

Da su uhićenja, premetačine i opkoljavanje Kulmerovih dvora bili najobičnija predstava za narod, jasno je i maloj djeci. Zbog loše režije i već uhodanog scenarija, malo je koji Hrvat pomislio kako je riječ o ozbiljnoj nakani vlasti da se obračuna s Ivicom Todorićem i svima onima koji su mu pomagali u teškim malverzacijama koje su Hrvatsku potresle do temelja.

Posljednje informacije koje su potekle od povjerljivog izvora kazuju kako je Ivica Todorić sasvim sigurno znao što mu se sprema. On je, naime, još prije mjesec dana preko firme Cargo partner unajmio veliki kamion koji je, do vrha napunjen, s carine na Jankomiru otišao u Švicarsku. Vozaču je, tvrdi naš izvor, plaćeno da šuti te da ne bude prisutan prilikom istovara i utovara.

Iako je otpočetka bilo izvjesno da je posrnuli tajkun bio potpuno pripremljen na ovakav ishod, posljednje informacije koje se slijevaju po redakcijama hrvatskih medija to i potvrđuju, kao i činjenica da Ivica Todorić i u najtežim danima svog života nije izgubio moć.

O tome što je iz Kulmerovih dvora kamionom prevezeno u Švicarsku, može se samo kalkulirati. Najglasnija je teza kako je riječ o dokumentima koji bi Todorića mogli spremiti na duži niz godina u zatvor, ali i poslužiti mu kao dokaz nevinosti.

U trenutku zaključenja ovog teksta, Ivica Todorić se ponovno oglasio na svom blogu na kojem po tko zna koji put pokušava dokazati svoju nedužnost pa je lako zaključiti da ovaj ocrnjeni biznismen unatoč svim pritiscima – neće takao lako dići bijelu zastavu.

Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.