Ilustracija/Ivana Ivanovic/PIXSELL

Dvojica Našičana i trojica Zagrepčana privedeni zbog posjedovanja nekoliko vrsta droge

Autor: Hina

Istraga je završena u četvrtak, a sva petorica u dobi od 58, 35, 49, 29 i 27 godina predani su pritvorskom nadzorniku

Petoricu muškaraca, od kojih su dvojica s područja Našica i trojica s područja Zagreba, osječko-baranjska policija kazneno je prijavila zbog prodaje i posredovanja u prodaji marihuane, kokaina i amfetamina, nakon čega su privedeni.

Voditelj Odjela kriminaliteta droga PU osječko-baranjske Ivan Canecki rekao je u petak na konferenciji za novinare kako su osječki policajci, u suradnji sa zagrebačkim kolegama, osumnjičene u akciji kodnog imena “Dora” istraživali od studenoga prošle godine.

Pretragom njihovih domova i vozila pronađeno je i oduzeto ukupno 2.600 grama marihuane, nešto više od 10 grama kokaina, više digitalnih vaga, više od deset kilograma duhana, aparat za vakumiranje i nekoliko mobilnih uređaja kojima su se koristili.

“Osim kaznenih prijava za zlouporabu droga, podnesene su i kaznene prijave radi nedozvoljene trgovine te optužni prijedlozi radi počinjenja prekršaja iz Zakona o trošarinama i Zakona o oružju”, rekao je Canecki.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.