Dragovan: Nema guranja pod tepih, ispitat ćemo sve Linićeve navode

Autor: I.Galešić

" I SDP i Vlada može i mora funkcionirati normalno. Više od toga neću govoriti ovdje nego na tijelima stranke" kazao je Dragovan.

Potpredsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Igor Dragovan najavio je da će Odbor ispitati navode bivšeg ministra financija Slavka Linića da je premijer Zoran Milanović zlouporabio sigurnosne službe.

“Ne mogu komentirati, niti znam o tome, niti sam išta čuo. Ne želim vjerovati u to, ali želim reći jasno da će Odbor ispitati argumentirane i neargumentirane navode kako bi se skinula svaka sumnja s mogućih zlouporaba siguronosno-obavještajnog aparata ako to postoji. Nema guranja stvari pod tepih, ako postoji ikakava sumnja Odbor će provesti nadzor i utvrditi pravo stanje stvari”, izjavio je Dragovan napomenuvši da je iduća sjednica Odbora zakazana za srijedu.

Na pitanje može li SDP i Vlada nakon Linićevih optužbi dalje funkcionirati normalno, Dragovan je kao glavni tajnik stranke odgovorio:

” I SDP i Vlada može i mora funkcionirati normalno. Više od toga neću govoriti ovdje nego na tijelima stranke”, kazao je esdepeovac.

Autor:I.Galešić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.