Screenshot/Facebook

DOZNAJEMO TKO JE KAMENOVAO AUTOBUS VUKOVARKI: ‘Ovako nešto nije zabilježeno u svijetu odbojke’

Autor: Dnevno.hr

U subotu navečer nakon povratka s gostovanja u Puli, gdje su odbojkašice ŽOK Enna Vukovar odigrale utakmicu s domaćim Velim Vrhom, dogodio se nesvakidašnji incident koji svijet odbojke ne pamti.

Naime autobus odbojkašica je kamenovan. Razgovarali smo s predsjednicom kluba ŽOK Enna Vukovar Marijetom Majer koja potvrdila jučerašnji strašni slučaj te otkrila detalje.

“Sve se dogodilo sinoć. Nakon završetka utakmice djevojke su sjele u autobus. Ono što su nam rekli vozači jest da je nekoliko mladića pokušalo je ući u autobus, što im oni nisu dozvolili. Naime, kako su vozači sjedili na tribinama tijekom utakmice čuli  su nekoliko mladića koji su se dogovarali da će probati ući u autobus. Nakon završetka utakmice to su i pokušali napraviti, što su vozači zaustavili. Nakon toga bacili su kamenje na autobus. Razbili su dva stakla, a djevojke su bile u šoku. Nasreću nitko nije ozlijeđen”, ispričala nam je Majer.

Ogradili od neprimjernog ponašanja

Dodala je da je ubrzo stigla policija koja je obavila očevid te je sa svime upoznata. Tek nakon svega toga djevojke su krenule na put prema Vukovaru te su sretno stigle kući te su sve dobro.

Majer je osudila ovakvo ponašanje te naglasila da su se ubrzo javili i iz vrha drugog kluba s kojim su igrali te ispričali zbog svega što dogodilo, a i ogradili od ovakvog neprimjerenog ponašanja koji nije stav kluba te da oni nemaju ništa s time.

“Ovakvo nešto nije zabilježeno u svijetu odbojke”, zaključila je Majer.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.