Screenshot

DOŠLE GLASINE O NEZADOVOLJNIM SDP-ovcima I DO BERNARDIĆA! Poslao je značajnu poruku na društvenim mrežama

Autor: Dnevno.hr

Nakon što se u hrvatskoj javnost počelo pričati o navodnoj peticiji 50-ak visokopozicioniranih SDP-ovaca, nije dugo trebalo čekati na reakciju sadašnjeg predsjednika najveće oporbene stranke SDP-a Davora Bernardića.

“Pozitivna konstruktivna kritika unutar stranke uvijek je dobra i uvijek jača i rado ju poslušam, ali kritike koje dolaze samo radi kritike, od kojih nema ništa dobro, ni afirmativno i kojima je jedini cilj stvoriti dojam kaosa u SDP-u, od strane glasnih pojedinaca, koji na taj način štite isključivo svoje fotelje – moramo stati na kraj i zato pozivam sve članice i članove SDP-a da se javno glasno suprotstave i stanu u obranu SDP-a i socijaldemokracije. Oni koji ruše SDP u ovom trenutku kada se događa najveća korupcijska afera u povijesti Hrvatske, kada ministar iz Vlade napada novinare i kada se događa udar na prava nacionalnih i seksualnih manjina, moraju znati da neće imati moju podršku”, zaključuje Bernardić u videu objavljenom na Facebooku i Twitteru.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.