Facebook

DONOSIMO RASPORED OBILASKA GRADA: Predsjednica će u četvrtak obići Zagreb te prošetati centrom

Autor: Vlatka Trglacnik

Iz Ureda predsjednice najavili su kako će u četvrtak Predsjednica ići u obilazak Zagreba.

Ujutro u devet sati Predsjednica se će susresti s gradonačelnikom Grada Zagreba Milanom Bandićem i predsjednikom Gradske skupštine Grada Zagreba Andrijom Mikulićem (Gradska uprava Grada Zagreba, Trg Stjepana Radića 1). Na tom će se susretu predstaviti programi i projekti Grada Zagreba.

Nakon toga slijedi posjet Predsjednice Republike pametnoj sobi u Gradskoj upravi Grada Zagreba i obilazak Zagrebačkog inovacijskog centra (ZICER) (Zagrebački velesajam, Paviljon 12, Avenija Dubrovnik 15).

Potom će oko podneva Predsjednica obići naselje Podbrežje – zagrebački model stanogradnje s pratećom izgradnjom komunalne i društvene infrastrukture.

A obilazak će završiti u samom centru grada, prolazeći Radićevom ulicom od Trga bana Josipa Jelačića  te Tkalčićevom ulicom.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.