MH

Dođite na pete Medijske susrete: Radio u Hrvatskoj – jučer, danas, sutra

Autor: T. P.

Tribina se sastoji od uvodnog predavanja gosta uvodničara, nakon čega slijedi rasprava svih sudionika kao središnji dio večeri te neformalno druženje s gošćom i novinarima.

U povodu 90. obljetnice Hrvatskog radija u četvrtak 14. 4. u 18 sati u Matici hrvatskoj održavaju se peti Medijski susreti s temom „Radio u Hrvatskoj – jučer, danas, sutra“. O temi će govoriti dr. sc. Marina Mučalo, sveučilišna profesorica radijskoga novinarstva, autorica više knjiga o mediju radija, bivša dopredsjednica Programskog vijeća HRT-a i ratna reporterka bogatog radijskog iskustva.

Broj mjesta je ograničen, stoga svoj dolazak najavite na: [email protected] do srijede, 13. 4 u ponoć. Svi koji dođu imaju pravo uključiti se u raspravu komentarom ili pitanjem.

Medijski susreti namijenjeni su studentima, novinarima, komunikolozima i drugim medijskim stručnjacima. Tribina se sastoji od uvodnog predavanja gosta uvodničara, nakon čega slijedi rasprava svih sudionika kao središnji dio večeri te neformalno druženje s gošćom i novinarima.

Kako je bilo na dosadašnjim Medijskim susretima pogledajte na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Desk

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.