Patrik Macek/PIXSELL

Dilber: ‘Žao mi je kao čovjeku i suborcu gospodina Crnoje da je doveden u ovu situaciju’

Autor: M. Berić

''Angažirani su pravni stručnjaci, utvrdili su da nema njegove odgovornosti, međutim i dalje se inzistiralo na njegovoj ostavci'', kaže Dilber.

Ostavku ministra branitelja Mije Crnoje prokomentirao je HDZ-ov Željko Dilber koji kaže da ga u potpunosti podržava.

”Izuzetno mi je žao što je do svega ovoga došlo, žao mi je kao čovjeku i suborcu gospodina Crnoje da je doveden u situaciju u kojoj je. Isto tako podržavam njegovu odluku da ova dva dana ne daje ostavku. Naime, svjedoci smo da su sinoć pravni stručnjaci utvrdili da nema u njegovim djelima ili nedjelima kaznene odgovornosti. Mislim da je to bio njegov osnovni cilj”, komentirao je Dilber. Na pitanje zašto je Crnoja dao ostavku kada su pravni stručnjaci dokazali da nije kršio zakone, Dilber  je odgovorio ”recite vi meni, meni je to isto čudno”.

”Angažirani su pravni stručnjaci, utvrdili su da nema njegove odgovornosti, međutim i dalje se inzistiralo na njegovoj ostavci. Svako daljnje odlaganje toga izazvalo bi nove podjele, nove sukobe i od strane oporbe i od strane medija koji na svoj način to prezentiraju. Mislim da je Mijo Crnoja postupio moralno u trenutku kada je podnio ostavku, štiteći na kraju krajeva sebe, svoju obitelj, a opet i stranku koja ga je nominirala ”, pojasnio je Dilber i dodao kako se još ne zna tko će biti novi ministar branitelja.

Autor:M. Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.