Booking

DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Slike Tolušićeve ‘seks afere’ otkrivaju frapantnu sitnicu

Autor: Iva Međugorac

Paraobavještajno podzemlje montažama s prostitutkama i kokainom imalo je namjeru uništiti karijeru potpredsjednika Vlade i aktualnog ministra poljoprivrede, tvrdi se to u ovotjednom izdanju Nacionala koji je ujedno progovorio o vrhunskoj montaži kojom se aktualnog ministra trebala kompromitirati, no nije, jer akciju je raskrinkala SOA.

“Nacional objavljuje sporne fotografije kojima se htjelo politički uništiti potpredsjednika vlade i ministra poljoprivrede i izazvati potres u vladi te otkriva zašto SOA tvrdi da su falsifikat i što o svemu kaže Tolušić”, stoji na naslovnici tjednika, koji se poziva na anonimne izvore. Ono što se na fotografiji može razaznati je muškarac na kojem sjedi žena crne kose i golih nogu, čije lice nije vidljivo. U ruci drži mobitel, a navodni ministar sprema se ušmrkati kokain. U pozadini je vidljivo i veliko zrcalo, dok se na jednoj od fotografija razaznaje i hidromasažna kada. Slike su prilično čiste, i snimljene iz bline i više kuteva, a jedno od pitanja koje se nametnulo je tko je treća osoba koja je ovjekovječila sporne slike kojih se u međuvremenu domogla i SOA koja je utvrdila da se radi o sofisticiranoj i kvalitetnoj montaži, a otkriveno je da se objekt sa slike nalazi u Srbiji, riječ je o apartmanu Central Business Apartmani u Zemunu, a fotografije apartmana dostupne su i na Booking.com. Prema onome što se ondje može iščitati riječ je o ne preveć luksuznim, ali ugodnim apartmanima koji uistinu između ostaloga posjeduju pristup hidromasažnoj kadi.

Booking

”Objekt sadrži hidromasažnu kadu. Sve jedinice obuhvaćaju prostor za sjedenje i blagovaonicu”, piše među ostalim na Bookingu o ovom apartmanu, na kojem se objašnjava i kako je Zemun odličan izbor za putnike zainteresirane za kupnju, ali i noćni život. Zanimljivo, parovima se ova lokacija posebno dopala pa su za svoj boravak ondje dali prilično visoku ocijenu. A i jedan od komentara posjetitelja navodi kako je riječ o idealnom mjestu za odmor i opuštanje s voljenom osobom.

Inače, detalji su ti koji su otkrili da se radi o montaži, pa tako primjerice muškarac sa slike nosi sat za kojeg Tolušić tvrdi da ga ne posjeduje. Osoba na slici obuvena je u zaobljene cipele, a Tolušić je pak uvijek u špičastim cipelama.

Autor:Iva Međugorac
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.