Otvoreno.hr

Davor Nađi: ‘Ljudima je dosta praznih priča i političkih floskula, ovaj put će prepoznati tko stvarno radi’

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Mali grad u Hrvatskoj po imenu Sveta Nedelja prije godinu dana odlučio je ukinuti poreze što je bilo čudo u Hrvatskoj. Zamjenik gradonačelnika Davor Nađi komentirao je taj revolucionarni događaj u podcastu portala Otvoreno s glavnim urednikom Marijanom Opačkom, a pojasnio je i kako se provodi transparentnost u Svetoj Nedjelji.

Nađi je donedavno bio član HNS-a, nagađalo se da će imati visoku poziciju u HNS-u, a onda je došlo razlaza.

“To nije bila odluka preko noći, u jednom trenutku se više nisam vidio u HNS-u. Više nisam osjećao da imamo zajednički jezik i odlučio sam krenuti vlastitim putem.”

Nedavno je najavio i osnivanje nove stranke pod imenom FOKUS.

“Stranka još nije osnovana, najavili smo tek osnivanje. To će biti jedna stranka koja će biti u skladu s našom vizijom, pa i s ovim što radimo u Svetoj Nedjelji, a koja će okupiti i druge ljude koji na taj način vide razvoj cijele Hrvatske.”

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.