Foto: Paun Paunovic / CROPIX

ĐAPIĆ BEZ MILOSTI: Ovo je prešućeno o Lori Vidović i Anki Mrak Taritaš

Autor: dnevno.hr

Predsjednički kandidat i prvi čovjek stranke Desno osvrnuo se na poziciju u kojoj se našla Lora Vidović, njegov osvrt u cijelosti prenosimo:

GLAS JE SAMO GLAS U SNIJEGU, A LORA VIDOVIĆ BLATI HRVATSKU DRŽAVU- BRISELSKU KASTU TREBA UZDRMATI

Nakon što je stranka GLAS osudila odluku HDZ-ovih zastupnika u Europskom parlamentu da ne podrže pučku pravobraniteljicu Loru Vidović za Europskog ombudsmana, smatrajući da to nije u interesu Hrvatske, podržavam tu odluku HDZ-ovih europarlamentaraca.

I sami ste svjedoci da sam u više navrata javno upozoravao na štetno i protuhrvatsko djelovanje Lore Vidović.

A GLAS dokazuje iz dana u dan da im je glas trag u snijegu. Prosvjedovati i to žestoko zato što Plenković nije podržao Loru Vidović u namjeri da postane nekakav Europski ombudsman, mogu samo ljudi i organizacije, kojima je temeljno moralno načelo – nemoralnost.

Čak i u razbojničkim bandama poštuje se kodeks da se na klevetanju sudrugova ne smije graditi osobni prosperitet.

Lora Vidović svoje je tzv.europske reference gradila stalnim javnim ‘olajavanjem’ onoga tko je hrani, u ovom slučaju hrvatsku državu i hrvatski narod, pa je umjesto potpore nekakvim europskim ambicijama odavno trebala biti smijenjena, javno osramoćena kao krajnje nečastan državni službenik, a milost bi joj i potpora bila izostanak kaznenog progona zbog serije lažnih javnih nasrtaja na hrvatske institucije.

Plenkovića treba kritizirati zato što to nije napravio, a ne zato što takvu osobu nije podržao da s veće pozornice i još glasnije ‘olajava’ Hrvatsku.

GLAS bi bio dosljedan da je tražio da uz Loru Vidović, Plenković u paketu europskim birokratima izruči s njom i Zorana Pusića, Gordana Bosanca, također i Josipa Manolića, a da ih predvodi kao eksponate Anka Mrak Taritaš.

To bih i ja podržao, jer mislim da je krajnje vrijeme uzdrmati briselsku kastu, a iza takvih trava ne raste.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.