Screenshot/HRT

Dalija Orešković u novom intervjuu: ‘Ja se sramim svakog poteza Kolinde Grabar-Kitarović!’

Autor: Dnevno.hr

Bivša predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa i predsjednica stranke Start koja je procesu osnivanja u intervjuu za Dnevnik.hr obrušila se na predsjednicu Republike Kolindu Grabar-Kitarović:

“Cijeli je njezin mandat kontinuirani niz prelijevanja jedne afere u drugu. Na privatne gafove moglo bi joj se progledati kroz prste, ali izdvojila bih slučaj prijevare birača s donacijama, kao i slučaj Mamić… Zdravko Mamić organizirao joj je rođendansku proslavu i niz večera, a javnost nikad nije doznala zašto. Povjerenstvo je to htjelo istražiti, ali onda su druga državna tijela, pod utjecajem ili sugestijom s Pantovčaka, zauzela stav da se cijela afera treba staviti pod tepih, naglašava buduća političarka podsjetivši da je Mamić danas u bijegu od hrvatskog pravosuđa… Najgori je krimen predsjednice države nikad razjašnjena smjena Dragana Lozančića, nikad odgovoreno na pitanje što je radila pred ogradom Bijele kuće i koja je bila svrha tog putovanja u Americi, a dokumentacija o tome nikad nije dostavljena”, rekla je Dalija Orešković.

“Prioritet je da se Kolinda Grabar-Kitarović zamijeni primjerenijom osobom, pa bih u tom slučaju prihvatila i nekoga tko mi nije prvi izbor”, dodala je.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.