Pixabay

CURE DETALJI PUCNJAVE U ZAGREBU: Evo što se sinoć dogodilo u Dugavama!

Autor: Dnevno

PU zagrebačka objavila je detalje sinoćnje pucnjave u Dugavama.

Jučer, 20. svibnja, oko 21.50 sati u Novom Zagrebu, 40-godišnjak se kretao nogostupom u Čalogovićevoj ulici, kada je u njegovu pravcu iz vatrenog oružja 26-godišnjak ispalio više hitaca, javlja policija.

Nakon toga oštećeni je ostao u Čalogovićevoj ulici, dok je osumnjičeni počeo bježati prema Vatikanskoj ulici. Da se nešto događa, uočila su dvojica policijskih službenika koja su se zatekla u blizini, a nisu bili na dužnosti, nego u civilu. Oni su, s namjerom da uhite počinitelja, potrčali za njim Vatikanskom ulicom, u isto vrijeme izdajući naredbu da se zaustavi, na što se on oglušio i u bijegu odbacio vatreno oružje. Ubrzo su ga sustigli na zelenoj površini, gdje je on nastavio pružati aktivni otpor te su ga spriječili tjelesnom snagom, o svemu obavijestili kolege na 192, a oni su odmah po dolasku nad osumnjičenikom primijenili sredstva prisile, odnosno sredstva za vezivanje s ciljem svladavanja daljnjeg otpora.

Osumnjičeni je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, vatreno oružje pronađeno je na mjestu događaja, a ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb, stoji u priopćenju.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.