fbpx

Čudesno ozdravljenje: ‘Mojim tijelom, napose nogama, prostrujala je neka čudesna, meni nepoznata, snaga’

Autor: A. R. / Međugorje-info

"Nisam više osjećala nikakve boli i sav je teret nestao. Za mene je duhovno ozdravljenje bilo važnije i jače nego ono fizičko".

Pročitajte nevjerojatnu priču o čudesnom ozdravljenju Ane R. iz Zagreba.

Ana je imala 34 godine kada je godine 1979. pala s balkona bez ograde. Obje su joj noge bile na više mjesta prelomljene, a i kralježnica je bila ozlijeđena. Trpjela je neopisive boli i svaki je pokret bio mukotrpan.
Što je bilo najgore, ni krvotok i krvni tlak joj nisu bili u redu, a i bubrezi su joj također zadavali probleme. U međuvremenu je oboljela i od artritisa i teške anemije. Ona sama priča: “Liječnik mi je rekao da medicina ne posjeduje nikakve mogućnosti da bi mi pomogla pa se trebam uteći Bogu. Pitala sam ga kako ću se moliti Bogu. Nisam bila poučena u vjeri i trebalo mi je devet godina da poslušam savjet svoga liječnika. Boga sam susrela 1994. u Međugorju. Molila sam na Brdu ukazanja, zahvaljivala Bogu i klanjala mu se. Tijekom molitve doživjela sam nešto posve čudnovato. Mojim tijelom, napose nogama, prostrujala je neka čudesna, meni nepoznata, snaga i sila.
Srce mi je tako snažno lupalo te sam pomislila da će se raspući. Nakon nekoliko minuta moje je tijelo bilo posve mirno. Osjećala sam duboki mir i veliku radost. Nisam više osjećala nikakve boli i sav je teret nestao. Za mene je duhovno ozdravljenje bilo važnije i jače nego ono fizičko.” Po moćnom zagovoru Majke Božje, Ana je u Međugorju našla vjeru u Boga, duhovno i fizičko ozdravljenje.


Autor:A. R. / Međugorje-info
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.