Foto: Luka Gerlanc / CROPIX/Ilustracija

CRNO JUTRO KOD TUNELA UČKA: Jedna osoba poginula u stravičnom trostrukom sudaru, ozlijeđeni hitno prevezeni u bolnicu

Autor: Dnevno.hr

Jedna osoba je poginula, dok su dvije ozlijeđene u stravičnoj prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u blizini tunela Učka, javlja Novi list.

Prema službenim informacijama, do nesreće je došlo nešto poslije 5 sati, a radi se o trostrukom sudaru.

Sudjelovala su dva kombija i cisterna, očevid je još u tijeku i nema potvrde o tome tko je poginuo, a zasad se ne zna ni težina ozljeda unesrećenih koji su hitno prebačeni u riječku bolnicu.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na A8 između Veprinca i tunela Učka u oba smjera, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Prometna nesreća i na autocesti A3 Bregana-Lipovac

Prometna nesreća dogodila se i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Popovača i Kutina. U smjeru Lipovca promet se vodi jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 60 km na sat. HAK poziva vozače na pojačan oprez.

Pojačan je promet na važnijim cestama, obilaznicama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima. Na cestama u unutrašnjosti ponegdje ima i magle

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Karlobaga, državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).




Na autocesti A1 na dijelu dionice od vijadukta Božići do tunela Bristovac vozi se uz ograničenje brzine 60 km na sat, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. U pomorskom prometu nema poteškoća.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.