Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

ĆORIĆ ODGOVORIO MILANOVIĆU: ‘Ja mađarski potrčko? To je neukusno! Nisam nikada namjeravao ući u SDP!’

Autor: Zlatko Govedić

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić rekao je medijima da izjave predsjednika Republike, koji ga je danas nazvao “mađarskim potrčkom”, nisu ukusne. Osvrnuvši se na Milanovićevu izjavu da je imao njegov CV na stolu, rekao je da je to moguće, ali u SDP nikada nije ni želio ni pristao ući.

Ćorić kaže kako iz SDP-a poznaje čitav niz ljudi čitav niz godina, a njegova najčvršća veza sa strankom je “čišćenje nereda koji je ostao nakon Milanovićeve vlade”.

“Moguće da je moj životopis bio na njegovom stolu. Međutim, ja nikada nisam poželio niti pristao ući u SDP.  Bernardića znam od 1997., ljetovanje u Grazu, njegovo davno”, rekao je za N1 i dodao da nikada nije s njim razgovarao o ulasku u SDP.

Rekao je da nema namjeru polemizirati s gospodinom predsjednikom Republike. Kaže i da ne može biti oštar prema Milanoviću, a predsjednikov današnji istup bio je potaknut jučerašnjom izjavom da je “Plenkovićeva vlada po pitanju ovrha učinila čitav niz iskoraka u odnosu na vladu prije naše.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.