Čobanković: Polančecov slučaj možda malčice šteti HDZ-u

Autor: hina

Ministar zdravtsva Darko Milinović ustvrdio je da se na sastanku razgovaralo o gospodarskim temama i o ustavnim promjenama, a ne o Polančecu

U Vladi se danas sastalo uže vodstvo HDZ-a, koje se na sastanku informiralo o okolnostima današnjeg uhićenja bivšeg potpredsjednika Vlade i člana predsjedništva stranke Damira Polančeca, no sudionici sastanka novinarima nisu htjeli otkriti očekuju li Polančeca sankcije u stranci.

– Bit će priopćenje – odgovorio je zamjenik predsjednice HDZ-a i potpredsjednik vlade Darko Milinović na pitanje kako će stranka reagirati na Polančecovo uhićenje.

Ustvrdio je da se na sastanku razgovaralo o gospodarskim temama i o ustavnim promjenama, a na pitanje šteti li Polančecov slučaj stranci odgovorio je, “naravno da šteti”.

Predsjetništvo odlučuje o sudbini bivšeg kolege

Potpredsjednik HDZ-a Petar Čobanković kazao je međutim da se vodstvo u vladi među ostalim informiralo o Polančecovu slučaju, koji, smatra Čobanković “sigurno nije naročito koristan stranci”.

Na pitanje hoće li Polančec biti izbačen iz stranke odgovorio je da će o tome ovih dana odlučiti predsjedništvo.

Na dvosatnom sastanku u Vladi bili su i potpredsjednici HDZ-a Ivan Šuker, Ivan Jarnjak, Vladimir Šeks i Božidar Kalmeta te glavni tajnik stranke Branko Bačić, a u Vladu je u međuvremenu ušao i ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko.




Još uvijek je neizvjesno hoće li se Predsjedništvo sastati danas, kako je jutros najavljivano, ili narednih dana.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.