Butković: Ozračje na skupovima Domoljubne koalicije najavljuje pobjedu

Autor: Hina

Ustvrdio je da je Vlada u proteklom mandatu pokazala nesposobnost i nije realizirala ni jedan veći infrastrukturni projekt. "Rijeka spava, a Hrvatska pada", kazao je, naglasiviši da će Domoljubna koalicija nakon izbora povezati lokalnu i državnu razinu upravljanja te probuditi Rijeku i Primorsko-goransku županiju.

Prvi na listi Domoljubne koalicije za 8. izbornu jedinicu Oleg Butković (HDZ) ocijenio je u četvrtak u Rijeci da su skupovi te koalicije odisali optimizmom i pobjedničkim ozračjem, što, po njemu, najavljuje izbornu pobjedu Domoljubne koalicije.

Domoljubna koalicija će dobiti puno više mandata nego što predviđaju ankete, rekao je odgovarajući na ptanja na završnoj konferenciji za novinare prije izbora.  Itaknuo je da je glas za manje stranke koje dolaze s desnice, a izvan su Domoljubne koalicije, u stvari glas za SDP. “Te stranke i koalicije ne mogu nikako prijeći prag te pozivam građane da ne rasipaju glasove nego da glasuju za Domoljubnu koaliciju”, rekao je.

Ustvrdio je da je Vlada u proteklom mandatu pokazala nesposobnost i nije realizirala ni jedan veći infrastrukturni projekt. “Rijeka spava, a Hrvatska pada”, kazao je, naglasiviši da će Domoljubna koalicija nakon izbora povezati lokalnu i državnu razinu upravljanja te probuditi Rijeku i Primorsko-goransku županiju.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.