Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Bunjac žestoko o Kolindi i Milanoviću: Evo što je poručio o njima kao kandidatima

Autor: Dnevno

Bivši zastupnik Živog zida koji s Ivanom Pernarom radi na osnivanju i uspostavljanju nove stranke, putem svog Facebooka progovorio je o kandidaturi Kolinde Grabar-Kitarović za predsjednicu, odnosno o činjenici da se ona još nije službeno kandidirala za utrku za drugi mandat.

“Vjerojatno se pitate zašto svi ističu kandidaturu za predsjednika države, jedino to ne čini Kolinda Grabar Kitarović?

Odgovor je vrlo jednostavan, ili je s nečim ucijenjena, ili ne vjeruje Andreju Plenkoviću. Ako je ucijenjena, a govori se da postoji kompromitirajuća video snimka s jednog rođendana, tada je čak moguće da se uopće ne kandidira. Što se tiče Plenkovića sa njim Kolinda ima problem jer je njegov pravi kandidat ustvari Zoran Milanović. Koliko god Plenković pozivao Kolindu da se kandidira, jasno je da je taj poziv licemjeran i da trenutna predsjednica neće imati punu potporu HDZ-a. Plenković Kolindu smatra Karamarko-Brkić kadrom i to je glavni uzrok sukoba. Iz toga razloga Kolinda će pokušati srušiti Plenkovića do jeseni ili će čak nastupiti na izborima kao neovisna kandidatkinja.

Što se mene tiče i Kolinda i Zoran Milanović su očajni kandidati, bilo bi dobro da oba nestanu s političke pozornice jednom zauvijek”, piše Bunjac u svom postu

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.