Foto: Patrik Macek/PIXSELL

BUNJAC OTVORENO O KORONI: ‘Jezik mi bio zelen, pa crven, ružno za vidjeti, a peče jako! Kad sam išao na WC u noći, nisam mogao ustati’

Autor: Daniel Radman

Branimir Bunjac, nekada saborski zastupnik, danas ekonomski migrant koji svoj kruh zarađuje u Irskoj, itekako je aktivan – a može se reći i popularan – na društvenim mrežama.

Njegovu službenu stranicu prati više od 60 tisuća ljudi, a tu platformu nerijetko je koristio kako bi iznio provokativne stavove i poticao žučne polemike (a naravno i pobrao propisna vrijeđanja).

No, njegova posljednja objava koja je digla buru stigla je s njegovom privatnog profila s kojeg je podijelio svoje muke s koronom. Naime, imao je prilično neugodno iskustvo.

Bunjac: Simptomi se pojavljuju podmuklo

Opisao je sve u detalje.

“Simptomi se pojavljuju podmuklo, temperatura 37,1, naizgled neka sitnica, bolest bukne treći dan, meni otišla temperatura na 39,3. Slabost je velika, ne možeš se koncentrirati na ništa. Izgubio sam apetit skroz, to me bacalo u očaj, nijedan zalogaj nisam mogao progutati. Kako imam niski tlak, pao sam kad sam išao na WC u noći, nisam mogao ustati, koma. Pio sam 3 dana Sumamed, pa 4 Doxyciclin, ali sam dobio reakciju na jeziku pa sam teška srca morao prekinuti s antibioticima. Jezik mi bio zelen, pa crven, ružno za vidjeti, a peče jako..

Vene su mi skroz utonule, sestre mi nisu mogle izvaditi krv. Uzimao sam paracetamol 9 dana, do 6 komada dnevno, donekle mi je pomagao s temperaturom. U bolnici su mi dali jednu infuziju, nekakve injekcije u trbuh, nekakve 4 tabletice svaki dan i sirup. Nakon 12 dana simptoma puštaju me doma. Nemam više temperature, ali se znojim cijelu noć”, napisao je jučer.

Iako je bio veliki protivnik cijepljenja, poručio je svojim prijateljima kako je na svakom od njih da individualno odluče hoće li se cijepiti ili ne. “Ja se jako bojim cjepiva i riskirao sam ostati necijepljen”, pojasnio je.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.